Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 78.4 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 648.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piccole fougasse
5 godz.
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 godz. 30 min
Cannoncini alla crema
3 Std.
Mini valdostane al kamut
1u. 5min
Tortelli verdi
3h 30min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Gnocco fritto
1u. 5min
Gnocco fritto modenese
35min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Crescentine modenesi
11hod.