Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3576 kJ / 869 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 88 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Iles flottantes
1 Std.
Opéra de foie gras
24h
Foie-gras mi-cuit
50sa
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Sauce gribiche
15 min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Cannelés
13h 45min
Gougères
45 Min