Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3576 kJ / 869 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 88 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Foie-gras mi-cuit
50h
Cannelés
13h 45min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Iles flottantes
1h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Rillettes de canard
2sa 30 dk
Œufs de caille en gelée d'herbes
2sa 30 dk
Terrine bressane
24h