Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 10 g Öl
- 320 g Risottoreis (14-15 Minuten Garzeit)
- 900 g Wasser
- 20 g Balsamico, hell
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- 150 g Möhren, in Würfeln (1 cm)
- 150 g Kohlrabi, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1396 kJ / 333 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 Min
Kürbisragout mit Bratwurst
30 Min
Cremiger Gemüsereis
25 dk
Wikinger-Nudel-Topf
35 Min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 Min
Grünes Risotto
35 Min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 dk
Fenchel-Möhren-Eintopf
40 dk
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 dk
Curry-Möhren-Risotto
50 dk
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1 Std. 15 Min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 Min