Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina di mais bramata
- 200 g di formaggio Toma piemontese a dadini
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taroz
1h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Polenta in fiur
1h
Panissa vercellese
35min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Semolino dolce
1h
Risotto alla valdostana
35min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Bagna cauda
35min