Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina di mais bramata
- 200 g di formaggio Toma piemontese a dadini
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 18.9 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta taragna
1h 15 phút
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Polenta di grano saraceno
1h
Panissa vercellese
35min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Risotto alla valdostana
35min
Semolino dolce al latte e miele
30min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 phút
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 min
Risotto ai quattro formaggi
40min