Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 5 uova
- 400 g di spinaci baby freschi
- 300 g di ricotta di pecora ben scolata
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1650.6 kJ / 424.4 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 31.1 g
- Doymuş Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 120 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Riso in torta verde
1h 30min
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Torta salata zucchine e gamberi
45 Min
Torta pasqualina
2 godz. 5 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Scarpazza sarzanese
2 Std. 30 Min
Torta pasqualina (senza glutine)
2 Std.