Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten
- 500 g Ketchup
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 1 - 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Flasche
- Kalori
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.3 g
Alternatif tarifler
Remoulade
10 min
BBQ-Sauce
20min
Coleslaw
40 min
Kräuterbutter
5min
Sauce Hollandaise
15min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Salatsauce Sylter Art
48 godz.
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 godz. 10 min
Döppekooche
1 Std. 30 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Aioli, klassisch
10 min