Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g posta de cação (6 unid. aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 8 pés de poejo
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 20 g coentros
- 70 g azeite
- 1000 g água
-
2
c. chá de caldo de peixe caseiro
veya 2 cubos de caldo de peixe - 60 g farinha
- 2 c. chá de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 36.6 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 19.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 768.6 mg
Alternatif tarifler
Ervilhas com ovos escalfados
40min
Poejada
45min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 menit
Favas guisadas
50 menit
Arroz doce
1j
Sopa do vidreiro
45min
Sopa de beldroegas e tomate
50 menit
Caldo de coentros
1h 20min
Canja de maruca
35min
Tomatada de ovos
35min
Sopa de peixe alentejana
40min
Açorda alentejana de bacalhau
30min