Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de mantequilla
-
60
g de pimienta verde en conserva escurrida
veya 40 g de granos de pimienta negra - 40 g de brandy
-
400
g de nata
veya 400 g de leche evaporada - 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 20 g de extracto de buey (Bovril®)
- 1 pellizco de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 7608 kJ / 1818 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Yağ
- 181.4 g
- Doymuş Yağ
- 113 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 5270.9 mg
Alternatif tarifler
Salsa de queso azul
10 min
Tallarines trufados a la carbonara
25 min
Espaguetis carbonara XXL
40min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Alioli
10 min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30 min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Calamares rellenos
2h
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Solomillo al whisky
45min
Tocino de cielo
4h 30 min