Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 300 g Milch
- 80 g Zucker
- 700 g Mehl
- 1 TL Kardamom, gemahlen
- 1 Ei
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- ½ TL Salz
Zimt-Zucker
- 40 g Zucker
- 1 gestr. TL Zimt
Zimt-Butter und Fertigstellung
- 50 g Wasser, heiß
- 40 g Speisesirup, hell (z. B. Grafschafter Goldsaft)
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 30 g Zucker
- 30 g brauner Zucker
- 2 TL Zimt
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 Ei, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2456 kJ / 587 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Hefezopf
2h 30min
Brioche
1 godz. 50 min
Hefezopf
3 Std.
Zimtschnecken
2h 30min
Kanelboller
2ωρ. 20 λεπτ.
Gratinierte Mandelcrêpes
1 godz. 45 min
Portugiesische Croissants
1 godz. 50 min
Amerikanische Bagels
2 godz.
Apfelmäuse
2h 30min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55 min
Hefezopf "Take five"
2ωρ. 20 λεπτ.
Brioche Kipferl
2 Std. 10 Min