Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fresh figs, halved, stems trimmed
- 3 oz honey
- 3 oz balsamic glaze
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 pinch salt
- 1 star anise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- ice cream, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 197 kJ / 47 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 10 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Porcini mushroom salt
5min
Parmesan gelato
4h 30min
Earl Grey and whisky glaze
1sa
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2sa
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Orange Campari marmalade
1h 35min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Saffron and cardamom poached pears
40 dk
Beetroot and avocado eggs
88h
Sous-vide Steak
1sa 30 dk