Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fresh figs, halved, stems trimmed
- 3 oz honey
- 3 oz balsamic glaze
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 pinch salt
- 1 star anise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- ice cream, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 197 kJ / 47 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 10 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable Stock Paste
45min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Peeling Ginger (Metric)
5min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Non Stick Paste
5min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Champagne Jellies
2 godz. 30 min
Sous-vide Steak
1h 30min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10min