Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 300 g onions, cut in wedges
- 30 g unsalted butter
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp chicken stock paste, homemade - 300 g boiling water
- 20 g single cream (approx. 18 % fat)
- 30 g plain flour
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 54 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1823 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Pollock in Champagne Sauce
Değerlendirme yok
Trout with hollandaise sauce
50 dk
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Gluten-free Bread Sauce
35 Min
Browned Pork Cubes
15min
Devilled Eggs
20min
Fresh Pasta Dough
1sa
Mashed Potatoes
45 dk
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 dk
Caramelised Onions (400-500 g)
50 dk