Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Ciriola romana
10h 50min
Baguette tradizionale
15h 35min
Mantovanine
2h 45min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane barese
6h 15min
Panini all'olio
3h 10min