Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico
2hod.
Pane tipo ciabatta
26h
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Rosette
5h 20 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4h
Panini rosette
23u. 20min
Baguette tradizionale
15h 35 min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane pugliese
29h 20min