Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
veya ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
veya 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Crema pasticcera
15min
Panna montata
10 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Crema diplomatica
30 min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Coppe di mascarpone al croccante
3 Std. 15 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min