Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
veya ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
veya 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 0.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15 min
Panna montata
10 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Millefoglie
5 Std.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30 min
Crema al limone
10h 20min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min