Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g isco (massa-mãe de trigo)
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g água filtrada
Papo-secos
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 7664 kJ / 159 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20 min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Massa-mãe de centeio
120h 20 min
Pão de água com massa-mãe
21h
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Botões doces
2h 45min
Baguetes
15h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão rústico suíço
25h 20min
Massa-mãe
360h
Pão branco
15h