Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux per profiteroles
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina di grano
- 3 uova (M)
Salsa al cioccolato e finitura
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao), a pezzi
- 40 g di burro, non salato, a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia, fatto in casa o comprato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa all'aglio
10 Min
New York cheesecake
6sa 30 dk
Biberli dell'Appenzello
Değerlendirme yok
Croissant con ripieno di noci
Değerlendirme yok
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Spezzatino di agnello
1h 45 phút
Torta al cioccolato e caffè
4sa 30 dk
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6sa 40 dk
Salsa french dressing
20 Min
Dip di datteri e curry
5 Min
Crêpe
1h 15 phút
Torta di carote argoviese
2 Std.