Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Pan Brioche
5óra
Pane rustico
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Danubio dolce
3h 25min
Pan brioche
9 godz. 30 min
Mini maddalene al cioccolato
Değerlendirme yok
Arachidi speziate
45 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Macarons al caramello
1 Std. 50 Min
Pane paesano
3小时