Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 130 g di latte
- 30 g di zucchero
- 30 g di burro, non salato
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g), sbriciolato
- 300 g di farina bianca
- ¼ cucchiaino di sale
Farcitura
- 120 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 1 mela (160 g, ad es. Boskoop), a pezzi (4 cm)
- 50 g di zucchero grezzo di canna
- 1 limone, biologico, la scorza grattugiata
- 30 g di succo di limone
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di panna intera
- 50 g di panna acida
-
50
g di mirtilli rossi, secchi, dolcificati
veya 40 g di uvetta sultanina
Stampi
- farina bianca, per spianare
- zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante, per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 31.2 kJ / 312.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 15.1 g
Alternatif tarifler
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Focaccia di ceci saporita
3 godz.
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Panpepato lucernese
55 min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Crostata di mele
1h 15min
Cake al limone
1h 5min
Condimento allo yogurt
10 Min
Torta di noci engadinese
1h 15min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Treccia bernese
1h 45min