Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish (lievitino)
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco, della grandezza di un pisello (1 g)
- 150 g di farina per pane
Impasto principale
- 140 g di acqua, fredda + q.b. per la lavorazione
- 275 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 40 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 30 g di zucchero greggio (o di canna)
- 2 cucchiaini di sale (10-12 g)
- farina per pane per la lavorazione
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bicchiere
- Kalori
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 326 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 15.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Panini per hamburger
1hod. 45min
Pane bigio in casseruola
2u. 25min
Baguette
3h 45 min
Pane di frumento e farro
12h
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pane al latte
2sa 20 dk
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
panini al latte
2h 5 min
Pane veloce
1h 15min
Pane ticinese
1u. 50min