Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
-
100
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
veya 30 g de hongos porcini deshidratados, remojados en agua caliente por 20 minutos, escurridos - 1 ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1200 g de agua
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Salsa de jitomate
40 Min
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Salsa verde
10 Min
Pasta con frijoles
35 Min
Calabacitas rellenas al vapor
40 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35 Min
Guarnición de verduras
40 Min
Arroz en caldo de jitomate
30 Min
Verduras salteadas
10 Min
Ratatouille
40 Min