Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
-
100
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
veya 30 g de hongos porcini deshidratados, remojados en agua caliente por 20 minutos, escurridos - 1 ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1200 g de agua
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1sa
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 dk
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Pasta con frijoles
35min
Papas con chorizo
40 dk
Arroz blanco con verduras
40 dk
Ensalada de arroz
1sa
Fetuccini con hongos TM6
1sa
Ratatouille
40 dk
Lasaña vegetariana
1sa
Fetuccini a la crema
30min
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min