Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di burro (83% di grassi), morbido
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 250 g di burro (83% di grassi), freddo
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 15703.6 kJ / 367.3 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36.1 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 21.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Trecce dolci
4h
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Pane all'acqua
4h
Piadina (vegan)
45min
Focaccia
6 Std.
Pandoro TM6
15h 15 min
Impasto base per pane
1h
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9h