Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di burro (83% di grassi), morbido
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 250 g di burro (83% di grassi), freddo
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 15703.6 kJ / 367.3 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36.1 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 21.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
La colomba perfetta
7 Std.
Panini al latte dolci
12 Std.
Cornetto di Matera
4 Std. 30 Min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Baguette francese (TM6)
5h
Michetta (TM6)
6h 30min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Pandoro TM6
15 Std. 15 Min
Impasto base per pane
1h
Pane semplice
4h
Maritozzi
11h