Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 260 g de farine
- 20 g d'huile d'olive
- ¼ cube de levure boulangère fraîche (10 g)
- ½ c. à café de sel
- 135 g d'eau
Moulage et garniture
- farine pour abaisser la pâte
- 130 g d'oignons, coupés en quatre selon la grandeur
- 180 g de crème acidulée, toutes sortes
- 150 g de lard, dégraissé, en tranches, coupées en lanières (5 mm)
- 2 pincées de fleur de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Karbonhidrat
- 99.3 g
- Yağ
- 87.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1sa 45 dk
Cuchaule
2 godz. 30 min
Knöpflis
50 min
Croissants au jambon
35 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2ωρ.
Pain tessinois
1ωρ. 50 λεπτ.
French dressing raffiné
15 min
Cake Mississippi clair
1u. 15min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Bonhomme en pâte
2ωρ. 10 λεπτ.
Risotto alle cinque P
30 Min
Rösti bernois
40 Min