Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
veya 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises, coupées en deux
veya 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 458 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45 min
Croissants au jambon
35 λεπτ.
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Grittibenz sucré
2ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia aux tomates
40 λεπτ.
Petits pains Varoma
2ωρ. 15 λεπτ.
Sauce balsamique
10 min.
Birchermüesli
1h 10 min
Compote de pommes pour les provisions
30 λεπτ.
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min.