Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
- 260 g d'eau
-
1
c. à café de sucre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
½
cube de levure boulangère fraîche (20 g)
veya 1 sachet de levure boulangère sèche - 500 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture et la finition
-
200
g de tomates cerises, coupées en deux
veya 200 g d'olives, tout type, dénoyautées - 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de sel
- 20 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 458 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panure
5min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Crème glacée aux fruits
5min
Müesli croustillant
Değerlendirme yok
Risotto alla milanese
30min
Petits pains au lait
2ωρ. 5 λεπτ.
Focaccia au romarin
2h 30min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Focaccia aux tomates
40min
Cake choco-courgettes
1 Std. 25 Min
Risotto à la courge
35min