Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 700 g di polpo fresco, i tentacoli
- 800 g di acqua
- 100 g di rucola fresca, lavata
- 250 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1458.1 kJ / 348.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 603.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagi sottovuoto
50 Min
Insalata di polpo mediterranea
4 Std.
Barbabietole sottovuoto
3 godz. 30 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 godz. 30 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min