Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 1196.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35min
Pavlova con pere all'arancio
Değerlendirme yok
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Mousse alla liquirizia
3h 30min
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50min
Crème caramel cocco e banana
5h
Budino di ricotta
5h 45 min.
Millefoglie veloce
3h 50min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 godz. 30 min
Pere sciroppate
721h 20min
Mini flan al pan di Spagna
2h 45min
Gelato allo zabaione
10h 20 min