Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 1196.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Burro bianco allo champagne
Keine Bewertungen
Salsa bernese
20min
Salsa olandese
30 Min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1 Std.
Involtini primavera vietnamiti
40min
Dolce danese di mele
50 Min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2h 45min
Crêpes ai gamberi e crescione
1h 30min
Tortini di riso con carne
2 Std. 30 Min
Riso pilaf boliviano
55min
Patatas bravas in tempura
1 Std. 20 Min