Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1500 g di acqua
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di coscia di maiale, con il grasso
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di vino bianco
- 2 cucchiaini di aceto
- 6 fogli di gelatina (dose per 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2011.5 kJ / 480.8 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 1196.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Katsu sando
4h 40min
Ketchup
Değerlendirme yok
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1h
Bevanda di cocco
20min
Marinatura delicata al vino bianco
15 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Calulu di pesce
50 min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1 godz. 15 min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1h
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1sa 5 dk
Chawan mushi
35min
Sciroppo di mirtilli
24h 15min