
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di brodo di carne o vegetale, caldo
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di uvetta sultanina fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di amaretti duri, sbriciolati
- 2 uova
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di burro a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1243.3 kcal / 5202 kJ
- Protein
- 36.4 g
- Yağ
- 53.7 g
- Karbonhidrat
- 156.4 g
- Lif
- 2.2 g
- Doymuş Yağ
- 31.2 g
- Sodyum
- 1.6 mg