Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga, q.b. p/ untar
- 300 g leite
- 20 g açúcar mascavado escuro
- 5 g sal
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g gérmen de trigo
- 200 g farinha de centeio
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g passas de uva
- Sementes de sésamo pretas q.b. p/ polvilhar
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 0 kJ / 293 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão de nozes
1h 55min
Pão de forma integral
2 godz.
Pãezinhos de cereais
2 godz.
Pão de milho
1 Std. 20 Min
Pão norueguês
55 Min
Pão de iogurte
50 min.
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de cerveja
1 Std. 15 Min
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1 godz. 30 min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min