Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Miel
- 400 g de azúcar refinada
- 200 g de agua
- 200 g de guayabas, en cuartos, sin semillas
- 1 naranja, solamente la ralladura
- 1 pieza de anís estrella
- 1 rama de canela, a la mitad
Buñuelos
- 125 g agua
- 10 g de esencia de vainilla
- 40 g de azúcar refinada
- 20 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 1 cdita de polvo para hornear
- 360 g de harina de trigo
- 1 huevo
- aceite para freír, el necesario
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 714 kJ / 170 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel de manzana
1h 45min
Pierna adobada navideña
1h 45min
Caldo de camarón
25 Min
Buñuelos de rodilla
2h
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Guajolota de mole (torta de tamal)
2h
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50 Min
Arroz con leche
3h
Cocoles de anís
1h 50min
Cuernitos
4 Std.
Adobo básico
30min
Volteado de piña
1h 30min