Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Merengue francés
- 250 g de azúcar refinada
- 6 piezas de claras de huevo
- 1 cdita de cremor tártaro
Batido de rompope
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 6 piezas de yemas de huevo
- 260 g de harina
- 5 g de polvo para hornear
- 240 g de rompope, de buena calidad
- 5 g de saborizante de rompope (isteğe bağlı)
Crema batida de rompope
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema batida, tipo chantilly
- 1 cda de saborizante de rompope
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2241 kJ / 534 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 106 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Galletas corazón
1 Std.
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel de tres leches
2h
Panqué de nuez
50 min
Tamales dulces de pasas
2h
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50 min
Fritos de manzana (Hestan Cue™)
35 Min
Galletas rápidas de nuez
25 Min
Besos de dama
1 Std.
Pay de queso
6h
Gelatina de rompope
5 Std. 20 Min