Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g Weißkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 120 g Suppengemüse (z. B. Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert, in Ringen
- 10 g Öl
- 10 g Tomatenmark
- 1 rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 100 g Putenbrust-Aufschnitt (z. B. Herta Finesse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 754 kJ / 179 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2 godz.
Kohlsuppe
45 Min
Sauerkraut-Eintopf
40 min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2 Std. 30 Min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 Min
Fleischklößchen-Suppe
30 Min
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1 godz.
Rauchiger Bohneneintopf
30 Min
Möhrennudeln mit Bolognese
35min
Schinken-Porree-Salat mit Ei
25 Min
Asia-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
1 godz.
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min