Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55 et un peu pour fariner
- 15 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 2 c. à café bombées de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1473.5 kJ / 348.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 674 mg
Alternatif tarifler
Pain ciabatta
3u. 45min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Baguette express
2h 35min
Pain cocotte
2h 20min
Pain Cocotte
3h
Pains au maïs
3 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Baguette tradi'graines
3h 30min
Pain de mie aux graines
6h
Pain aux graines
5h