Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1932 kJ / 461 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almkäsesuppe
25 dk
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 Min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.
Käsenockerl "Tricolore"
50 dk
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 Min
Salzburger Fleischkrapfen
1 Std. 30 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 dk
Mostschaumsuppe
1 Std. 10 Min
Leichte Käsesuppe
25 dk