Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Käse (z. B. Gailtaler Almkäse, siehe Tipp), in Stücken
- 750 g Wasser
- 50 g Kürbiskerne
-
3 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ¾ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 10 g Petersilienblättchen
- 10 g Zitronenmelissenblätter
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Butter, in Stücken
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 125 g Weißwein
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 3 - 4 Scheiben Roggenbrot
- 1 EL Butterschmalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1932 kJ / 461 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Überbackene Käsesemmeln
25min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Marillenlikör mit Chili
50min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Almkäsesuppe
25min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Leichte Käsesuppe
25min