Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 300 - 400 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 90 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
veya 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen - 2 TL Majoran, getrocknet
- 500 g Blutwurst, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 1 Ei, verquirlt
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1331 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 473 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Fisolengulasch
1h 10 min
Reisfleisch
2 Std. 20 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Bröselknödel
40 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min