Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 300 - 400 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 90 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
veya 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen - 2 TL Majoran, getrocknet
- 500 g Blutwurst, ohne Haut, in Stücken (4 cm)
- 1 Ei, verquirlt
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1331 kJ / 318 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 473 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Blunzenpackerl
50 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1hod. 20min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Grammelknödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Wurstknödel
1hod. 20min
Fiakergulasch
2ωρ. 15 λεπτ.
Paprikahendl
1hod.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Reisfleisch
2h 20min