Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 370 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 50 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 500 g Ruchmehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 TL Zucker
Formen
- 40 g Ruchmehl
Backen
- 1 EL Ruchmehl
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1h 55min
Tessinerli
1h 50min
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50 dk
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
Weggli
2 Std. 5 Min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min
UrDinkel Brot
11小时
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Berner Zopf
1h 45min