Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hojaldre
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 2-3 mm de grosor)
- 1 huevo batido (para pintar)
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
Crema chiboust
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 6 yemas de huevo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 4 hojas de gelatina (hidratadas 5 minutos en agua fría) escurridas
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 250 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de glucosa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2043 kJ / 489 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 70.7 g
- Yağ
- 18.7 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta San Marcos
4 Std.
Crema pastelera
10min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Cremadillos
3h 50min
Mierensinas
1h 10min
Carolinas
50min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Canutillos de crema
3h
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Brazo de gitano
3h