Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchi di aglio
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pangrattato
- 3 uova
- 140 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2646.9 kJ / 632.2 kcal
- Protein
- 49.7 g
- Karbonhidrat
- 28.6 g
- Yağ
- 34.2 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 2041.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Baccalà gratinato
1h
Lasagne del boscaiolo
2sa 15 dk
Panettone con fichi e noci
7 godz. 30 min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Arancini agli asparagi (senza glutine)
1h 10min
Cappon magro
4h 30min
Involtini mare e monti
1h 10min
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1h 10min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 Std. 30 Min
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min