Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 900 g chambão de vaca c/ osso
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 120 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 pés de tomilho
- 300 g cenoura cortada em rodelas
- ½ malagueta
- 1 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2407 kJ / 576 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Recheio de porco lento
5j 30 menit
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 dk
Peru de natal recheado com carne
12h 50 min
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3h 30min
Queijo quark com dica para queijo-creme
15h 20 min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2h 20min
Bochechas de porco lento
16小时
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55 min
Burras em vinho tinto
12h 55min
Queijo fresco
48h
Bifes de atum de cebolada
1 Std. 5 Min
Queijo fresco TM6
15h 20 min