Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tártaro
- 40 g alcaparras
- 40 g cornichons
- 50 g chalota
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado (1 hora no congelador aprox.)
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado
- Flor de sal q.b.
- Pimenta preta, moída no momento q.b.
Maionese de mostarda
- 125 g óleo de amendoim
- 2 gemas de ovo
- 40 g mostarda de Dijon
- 1 pitada de sal marinho
- Pimenta preta, moída no momento q.b. p/ servir
- Alcaparras q.b. p/ servir
- Flor de sal q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2120.2 kJ / 506.7 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 457.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de pato
1 godz. 15 min
Molho béarnaise
20 Min
Molho béarnaise
15 Min
Sopa de cebola gratinada à francesa
5h 30min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 godz. 15 min
Coq au vin
35 Min
Ceviche de salmão
5h
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Sopa Pho
50 min
Peixe ao sal aromatizado
1h 35min
Foie gras - Figado de pato
20sa 35 dk
Rosbife com molho de manga e malagueta
2h 45min