Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g azeite
-
300
g cebola cortada em fatias
veya 300 g cebola roxa cortada em fatias
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 27 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear carne de vaca em tiras
15 Min
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 350 g de chalota
25 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20min
Saltear 350 g de chalota
Ninguna valoración
Refogar 250 g de chalota
25 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min
Saltear 200 g de cebola
20min