Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g olive oil
veya 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 350 g echalion shallots, halved lengthways
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 45 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Browned Chicken Cubes
15min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sous-vide Poached Eggs
30 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Sous-vide Miso Aubergine
40 min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 Min