Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g olive oil
veya 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
veya 200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 20 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 972 kJ / 232 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 406 mg
Alternatif tarifler
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Sautéed Onions (300 g)
Değerlendirme yok
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min