Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
-
50
g di strutto di maiale
veya 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g di pancetta di maiale
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2402 kJ / 574 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia tramezzino
2h 5min
Quiche Lorraine
45min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Erbazzone (vegan)
2 godz. 20 min
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15 Min
Croissant con tonno affumicato
6 godz.
Cassoni integrali ripieni di spinaci
1h 20min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Salatini vegetariani
50min
Pasta brisée
10 Min