Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
-
2
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 10 g di burro
- 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 48.1 g
- Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla parmigiana
30min
Pasta e fagioli
50 min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Pasta sfiziosa
30min
Pancotto
30min
Riso e porri
30min
Minestra della nonna
50 min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 min
Minestra di semolino
30min
Risi e bisi
40min
Minestra di patate
50 min