Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g coentros
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 300 g arroz
- 950 g bifes de atum fresco
- 1 pitada de pimenta
- 500 g cebola cortada em oitavos
- 30 g vinagre de xerez
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1913.1 kJ / 457.2 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 49.6 g
- Yağ
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 884.4 mg
Alternatif tarifler
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 min
Choquinhos salteados com batata a murro
1 godz.
Arroz de pescada com alho-francês
35 min
Arroz de pato à Lafões
1h 40min
Feijoada de atum fresco
40min
Pota à americana
40min
Feijoada de chocos
45 min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 min
Salmão com arroz de coentros
25min
Bolonhesa de carne
50 min
Massada de peixe
55 min
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min