Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 61.3 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1075.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Légumes farcis au bœuf
1 Std. 15 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1hod.
Poulet basquaise
50 Min
Navarin d'agneau printanier
1j 25 menit
Poulet au citron, olives et boulgour
50 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1hod.
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 godz. 5 min
Veau aux olives
1hod.
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Veau Marengo
55 Min
La daube niçoise
13h 20 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1j 30 menit