Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
veya 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 507 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teriyaki Chicken
1 Std.
Chicken Adobo
1hod. 25min
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1 Std.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Korean Beef Sauté
1hod. 25min