Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
veya 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 507 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean Beef Sauté
1h 25min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Noodle Soup
50min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Chicken Adobo
1h 25min
Pineapple Pork Chops
2u. 40min