Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
oz filet mignon, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
veya 20 oz sirloin steaks, trimmed, cut into pieces (¼ in.)
Sauce
- 3 oz sherry vinegar, Xiao Xing
- 2 oz oyster sauce
- 1 oz soy sauce
- 1 oz black bean garlic sauce
- 1 tsp sugar
- 1 tsp cornstarch
Sauté
- 1 ½ oz vegetable oil, divided
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled
- 8 oz broccoli florets
- 4 oz onions, cut into pieces (1 in.)
- steamed rice, to serve (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 507 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 Min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 Std.
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4u. 35min
Egg Drop Soup
45 Min
Pineapple Pork Chops
2u. 40min