Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear, peeled, in pieces
veya 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil, divided
- sesame seeds, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 544 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Kung Pao Chicken
1h 5 min
Korean Beef Bowl
1h
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4ωρ. 35 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min