![Korean Beef Sauté Korean Beef Sauté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FECD727A-3B8D-4920-97C5-D314E8CCD08F/Derivates/42fcf956-51f2-4a6d-9ad8-1cfb8f58b543.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear, peeled, in pieces
veya 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil, divided
- sesame seeds, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 544 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Shrimp Scampi
40min