Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
-
3
oz Bosc pear, peeled, in pieces
veya 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces - 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz brown sugar
- ½ oz sesame oil
- ½ oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 tbsp cornstarch
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
- 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
- 1 oz vegetable oil, divided
- sesame seeds, to garnish
- fresh cilantro leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2912 kJ / 696 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 544 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao Chicken
1h 5min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Chicken Noodle Soup
50min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Korean Beef Bowl
1óra
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25 min.
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1óra
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30 min