Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema
- 2 huevos
- 140 g de azúcar
- 10 g de maicena
- 60 g de agua
Masa
- 15 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche
- 100 g de harina de repostería
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 yema de huevo
- 200 g de harina de fuerza
- 30 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 200 g de mantequilla fría
Relleno
- 50 g de nueces peladas (troceadas gruesas)
- 50 g de almendras laminadas (crudas o tostadas)
- 50 g de pasas sin semillas maceradas en 50 g de ron
Horneado y glaseado
- 1 huevo batido (para pintar)
- 1 clara de huevo
- 100 g de azúcar glas
- 1 cucharadita de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raquetas de crema (Castilla y León)
3h 15min
Tarta San Marcos
4 Std.
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Crema pastelera
10min
Roscón de Reyes
4 Std.
Carbayones
1h 25min
Tarta Saint-Honoré
3h
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Canutillos de crema
3h
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Suizos
2h 30min