Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 3 Brötchen, vom Vortag, in Scheiben
- 250 g Hähnchenfleisch, sehnenfrei, in Stücken
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 2000 g Wasser
-
4
Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
veya 4 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 660 kJ / 158 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe
1hod. 15min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1hod. 15min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1hod. 50min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 Std.
Gulaschsuppe im Brot
2h
Krautfleisch
1 Std. 40 Min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1hod. 30min
Krafteintopf
1 Std. 45 Min
Frühstückssuppe mit gedämpftem Huhn
30min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min