Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 chalota (aprox. 30 g)
- 70 g de mantequilla
- 30 g de tuétano en trozos
- 350 g de arroz arborio
- 100 g de vino blanco seco
- 950 g de caldo de carne caliente
- 1 - 2 hebras de azafrán
- 40 g de queso parmesano rallado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1955 kJ / 468 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 67.3 g
- Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Espaguetis a la amatriciana
25min
Risotto con espárragos y chirlas
45 Min
Risotto
30min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto al limón
25min
Risotto affumicato
30min
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30min