Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 lonchas de tocino fresco (de 25 cm de largo)
- 250 g de higaditos de pollo
- 40 g de brandy
- 4 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de tomillo seco molido
- 2 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 50 g de leche
- 150 g de cebolla en cuartos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 15 g de sal
- 2 huevos
- 250 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 1200 g de agua (para el vapor)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 913 kJ / 218 kcal
- Protein
- 10.25 g
- Karbonhidrat
- 5.35 g
- Yağ
- 17.35 g
- Lif
- 0.55 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paté de higaditos de pollo
4h 15 min
Foie de pato
33h
Sal para carnes
5 Min
Paté en croûte
10 Std.
Compota de cebolla roja
2 godz. 10 min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Terrinas de foie trufado
74 Std.
Chocolate & kumquats
40 min
Rillettes de cerdo
2 godz. 10 min
Caldo oscuro de ternera
2 godz. 10 min
Alcachofas en aceite
1h 40 min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min